Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 51

Dubbele dakkapel

Van budgettering tot realisatie

Als u op zoek bent naar meer ruimte en en meer licht in huis, dan is een dubbele dakkapel wellicht de perfecte keuze voor uw woning. Bij Dakkapel Company zijn we gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige dubbele dakkapellen. Wij adviseren u graag over de kenmerken, voordelen en kosten van een dubbele dakkapel, zodat u goed geïnformeerd bent voordat u een keuze maakt voor uw woning.

Supersnelle service

Binnen één dag geinstalleerd

Meer licht en woonruimte

Creëer een fijne leefomgeving

VERHOOGDE WONINGWAARDE​

Verhoog de waarde van uw woning

Dubbele dakkapel op uw woning

Een dubbele dakkapel op uw woning biedt talloze ontwerpmogelijkheden en stijlen om uw huis te verbeteren en meer ruimte en licht te creëren. Van klassiek tot modern, er zijn verschillende opties om uit te kiezen die passen bij de architectuur van uw woning en uw persoonlijke voorkeuren. Denk aan materialen, kleuren en afmetingen die perfect aansluiten bij uw wensen.

Het proces van het plaatsen van een dubbele dakkapel op uw woning vereist zorgvuldige planning en uitvoering. Van het verkrijgen van de juiste vergunningen tot het kiezen van de juiste materialen en het installeren van de dakkapellen, elke implementatie stap moet met precisie worden uitgevoerd. Ons ervaren team bij Dakkapel Company zorgt voor een vakkundige installatie en begeleidt u door het hele proces voor een perfect resultaat.

Voordelen van een dubbele dakkapel

Extra ruimte en licht
Een van de belangrijkste voordelen van een dubbele dakkapel is de extra ruimte en lichtinval die het creëert in uw woning. Met twee dakkapellen boven elkaar of naast elkaar maximaliseert u de beschikbare ruimte op zolder en zorgt u voor een aangename en lichte leefomgeving. Dit draagt bij aan een comfortabele en ruime woonervaring.

Verhoging van de woningwaarde
Een dubbele dakkapel kan ook aanzienlijk bijdragen aan de waarde van uw woning. Onderzoek toont aan dat het toevoegen van een dakkapel gemiddeld de woningwaarde met 5 tot 10% kan verhogen. Met een dubbele dakkapel boven elkaar of naast elkaar creëert u niet alleen extra leefruimte, maar u investeert ook in de waarde van uw huis op de lange termijn.

Zijn er nadelen aan verbonden?

Overwegingen en kosten
Een dubbele dakkapel biedt vele voordelen, maar het is belangrijk om ook de mogelijke nadelen in overweging te nemen. Zo kan de plaatsing van dubbele dakkapellen op uw woning een behoorlijke investering vereisen. Daarnaast dient u rekening te houden met eventuele extra onderhoudskosten en het feit dat het plaatsen van twee dakkapellen meer bouwkundige aanpassingen met zich mee kan brengen.

2 Dakkapellen boven elkaar

Een optie voor het plaatsen van een dubbele dakkapel is om twee dakkapellen boven elkaar te laten installeren. Dit kan zorgen voor een prachtige uitbreiding van de ruimte en zorgt voor extra lichtinval op meerdere verdiepingen van uw woning. Bij Dakkapel Company hebben we ervaring in het plaatsen van meerdere dakkapellen op een rij, waardoor uw wooncomfort aanzienlijk verbetert.

Dakkapel 2 verdiepingen

Of u nu kiest voor twee dakkapellen boven elkaar of naast elkaar, het is belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de dakconstructie, materialen en vergunningen. Onze ervaren professionals bij Dakkapel Company kunnen u hierover adviseren en zorgen ervoor dat uw dubbele dakkapel perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

In 4 stappen uw dubbele dakkapel plaatsen

Gratis adviesgesprek

Onze specialist komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en alvast uw woning te inspecteren.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat, waarin wij alle werkzaamheden en kosten netjes op een rijtje zetten

Installatie in 1 dag

Na productie komen we binnen 1 dag uw dubbele dakkapel plaatsen met zo min mogelijk overlast voor de omgeving.

Geniet van uw woning

Uw dubbele dakkapel wordt mooi afgewerkt en u kunt direct genieten van het extra licht, ruimte en ons vakwerk.

2 Dakkapellen naast elkaar

Wanneer u kiest voor het plaatsen van twee dakkapellen naast elkaar, creëert u niet alleen meer ruimte en lichtinval voor uw zolder, maar zorgt u ook voor een symmetrische uitstraling aan de buitenkant van uw woning. Deze optie kan de esthetiek van uw huis verbeteren en tegelijkertijd de waarde ervan verhogen. Bij Dakkapel Company kunnen we u adviseren over de beste locatie en afmetingen voor het plaatsen van twee dakkapellen naast elkaar.

Gratis adviesgesprek voor de kosten van uw dubbele dakkapel laten plaatsen

Bent u geïnteresseerd in de kosten van een dubbele dakkapel voor uw woning? Wacht dan niet langer en vraag direct gratis een adviesgesprek aan. Wij komen graag bij u langs om uw specifieke wensen te bespreken en samen de mogelijkheden voor uw dakkapel op uw huis te verkennen. U ontvangt van ons een gratis en vrijblijvende offerte, waarmee we u kunnen laten zien hoe we binnen korte tijd uw dubbele dakkapel kunnen plaatsen.

Wat kost een dubbele dakkapel?

De kosten voor het plaatsen van een dubbele dakkapel kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afmetingen, het materiaal en de afwerking. Het is aan te raden om een offerte aan te vragen bij een gespecialiseerd bedrijf, zoals Dakkapel Company, om een nauwkeurige prijsindicatie te ontvangen en zo de kosten van uw specifieke project te bepalen.

Vergunning nodig voor dubbele dakkapellen?

Voor het plaatsen van een dubbele dakkapel is in de meeste gevallen een omgevingsvergunning vereist. De regelgeving kan per gemeente verschillen, maar over het algemeen geldt dat als de dakkapel aan de voorzijde van de woning wordt geplaatst, een vergunning nodig is.

Bij plaatsing aan de achterzijde kan het zijn dat in sommige gevallen geen vergunning nodig is, mits voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden zoals de maximale hoogte en breedte van de dakkapel. Het is belangrijk om bij het plaatsen van een dubbele dakkapel te voldoen aan de geldende bouwvoorschriften.

Offerte aanvragen voor een dubbele dakkapel

Wilt u een offerte aanvragen voor het plaatsen van een dubbele dakkapel op uw woning? Dakkapel Company staat voor u klaar om u een nauwkeurige en transparante offerte te bieden. Door onze ervaring en expertise kunnen wij u een gedetailleerde kostenraming geven, rekening houdend met uw specifieke wensen en de voordelen van een dubbele dakkapel zoals extra ruimte en meer lichtinval.