Wijkermeerweg 7

Velsen-Noord

Bel ons

023 22 000 51

Werkwijze

Deskundig, betrouwbaar en persoonlijk

De perfecte dakkapel, daar gaan we voor. Samen met u. En mocht het nodig zijn, kunnen wij – samen met onze partnerbedrijven – ook helpen met het dak renoveren of met dakisolatie. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over onze werkwijze. Lees dus snel verder of vraag direct gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan om te beginnen.

Wellicht weet u al precies wat u wilt of misschien bent u zich nog aan het oriënteren. Kijk in ieder geval eens op deze pagina en ontdek wat er zoal mogelijk is bij Dakkapelcompany. Interesse en benieuwd wat wij op uw dak kunnen realiseren en aan welke kosten u moet denken? Vraag dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Na uw aanvraag neemt één van onze medewerkers contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis. Onze expert komt vervolgens bij u langs om uitgebreid uw wensen door te nemen en te kijken wat er mogelijk is op uw dak. Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden zullen we u vervolgens adviseren en in goed overleg een definitieve offerte uitbrengen. Ook kunnen wij u begeleiden bij uw vergunningsaanvraag.

Na het tekenen van de overeenkomst gaan wij voor u aan de slag met het ontwerp en de constructie van uw dakkapel. Onze vakmensen fabriceren uw dakkapel in zijn geheel in onze eigen werkplaats. Prefab dus, maar wel echt vakwerk en maatwerk. Hierdoor bent u gegarandeerd van de allerhoogst mogelijke kwaliteit tegen een scherpe prijs: geheel volgens het bouwbesluit en met een zeer hoge isolatiewaarde.

Altijd het leukste moment! Uw dakkapel wordt binnen één dag geplaatst op het dak van uw woning en helemaal afgewerkt. In de ochtend komen onze vakmensen om de uitsparing in het dak te maken, waarna we met een grote kraan uw dakkapel op zijn plek hijsen. Vervolgens wordt alles perfect netjes afgemonteerd, inclusief hemelwaterafvoer, dakbedekking, loodwerk en eventuele elektrische aansluitingen van rolluiken en airconditioning. Ook zorgen wij ervoor dat al het bouwafval netjes wordt opgeruimd. Aan het eind van de dag zijn alle werkzaamheden afgerond en geniet u van uw nieuwe dakkapel!

Vraag een vrijblijvend advies aan

Eén van onze experts komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en te kijken wat er mogelijk is.